Chiftelute de dovlecei - Retete Culinare

Chiftelute de dovlecei


Iti trebuie:
  • un dovlecel mare
  • o ceasca de faina
  • 2 oua
  • un pahar cu lapte
  • sare
  • piper dupa gust
  • un varf de cutit praf de copt
  • 2 linguri marar tocat
  • ulei pentru prajit.
Pregatesti asa:
  1. Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se da prin razatoarea cu ochiuri mari.
  2. Apoi se stoarce si se zvanta intr-un prosop.
  3. Separat se prepara un aluat de clatite mai gros in care se amesteca dovlecelul ras, sarea, piperul, mararul tocat si praful de copt.
  4. Apoi se ia cu o lingura din compozitia respectiva si se pune intr-o tigaie cu ulei incins.
  5. Se rumenesc pe o parte si pe cealalta.
  6. Chiftelutele se servesc calde cu sos de rosii sau cu salata.
  7. Pofta buna!
Chiftelute de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.