Chiftele marinate - Retete Culinare

Chiftele marinate


Iti trebuie:
  • 400 g carne (vita sau porc)
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 2 felii de paine
  • o lingura de faina
  • 2 linguri de ulei
  • usturoi dupa gust
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie in patru.
  2. Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, pentru a se fragezi.
  3. Se dau toate prin masina de tocat, impreuna cu carnea.
  4. Se adauga apoi ouale si verdeata tocata marunt, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru, apoi se amesteca bine, pana capata consistenta unei paste.
  5. Se formeaza din aceasta compozitie chiftele de marimea dorita si se prajesc in ulei incins.
  6. Cand sunt gata, se pun intr-un vas si se lasa deoparte.
  7. Separat, se dizolva bulionul in uleiul incins si se incorporeaza progresiv faina.
  8. Ulterior se stinge cu apa, amestecandu-se cu grija, ca sa nu se formeze cocoloase.
  9. Sosul se asezoneaza cu piper boabe si foi de dafin.
  10. Dupa ce se leaga, se sareaza dupa gust si se rastoarna peste chiftele.
  11. Se acopera si se lasa la foc mic 5-8 minute.
  12. Pofta buna!
Chiftele marinate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele marinate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele marinate  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.