Cotlet cu sos - Retete Culinare

Cotlet cu sos


Iti trebuie:
  • 4 cotlete
  • 1 kg ceapa
  • 500 g rosii
  • 200 ml vin
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei, pana devine aurie.
  2. Se adauga rosiile decojite si maruntite si se mai lasa pe foc 10-15 minute.
  3. Cotletele se spala, se bat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se pun peste sos.
  4. Se adauga vinul si se mai lasa circa o ora, la foc mic.
  5. Pofta buna!
Cotlet cu sos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet cu sos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet cu sos  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.