Dovleac turcesc cu carne de vitel - Retete Culinare

Dovleac turcesc cu carne de vitel


Iti trebuie:
  • 1/2 de dovleac proaspat
  • 800 g carne de vitel
  • o ceapa mare
  • 50 g unt
  • 1-2 felii de lamaie
  • apa
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se spala si se taie cubulete.
  2. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori.
  3. Carnea se taie si ea cubulete.
  4. Toate aceste ingrediente se calesc in unt.
  5. Apoi, se adauga apa, sare si piper dupa gust, se pun si felii de lamaie si se lasa la fiert.
  6. Dupa ce s-a fiert se aduga patrunjel verde tocat.
  7. Pofta buna!
Dovleac turcesc cu carne de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovleac turcesc cu carne de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovleac turcesc cu carne de vitel  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.