Dovlecei pane - Retete Culinare

Dovlecei pane


Iti trebuie:
  • 5 dovlecei
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • 2-3 linguri ulei
  • sare dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Se aleg 5 dovlecei tineri, fara seminte.
  2. Se curata de coaja si se taie felii de circa 1 cm.
  3. Ouale se bat ca pentru omleta.
  4. Dovleceii taiati se dau prin oua, prin faina si prin pesmet si apoi se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins.
  5. Se servesc calzi, cu salata de cruditati, mujdei de usturoi sau castraveti murati.
  6. Pofta buna!
Dovlecei pane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei pane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei pane  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.