- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Garnituri
- Dovlecei pane
Dovlecei pane
- Prezentata de: Mocan Alida
- » Cartea De Bucate : Retete de Garnituri
- » Fara nota
- » Data: 16/09/2010
Iti trebuie:
- 5 dovlecei
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 2 linguri pesmet
- 2-3 linguri ulei
- sare dupa gust.
- Se aleg 5 dovlecei tineri, fara seminte.
- Se curata de coaja si se taie felii de circa 1 cm.
- Ouale se bat ca pentru omleta.
- Dovleceii taiati se dau prin oua, prin faina si prin pesmet si apoi se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins.
- Se servesc calzi, cu salata de cruditati, mujdei de usturoi sau castraveti murati.
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei pane "
Va dorim " Pofta Buna ".