Drob de vinete - Retete Culinare

Drob de vinete


Iti trebuie:
  • 6 vinete de marime medie
  • 6 cepe
  • 5 linguri de gris
  • 5 oua
  • 4 rosii medii
  • 150 g branza
  • 100 ml ulei
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Vinetele se curata de coaja si se tuie cubulete, ceapa se toaca, iar rosiile se feliaza.
  2. Se caleste ceapa in ulei incins, dupa care se adauga vinetele.
  3. Cand acestea s-au patruns, se ia tigaia de pe foc si se presara deasupra grisul, se adauga 100 g branza rasa, ouale batute si patrunjelul tocat.
  4. Se amesteca, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se toarna compozitia intr-un vas uns in prealabil cu ulei.
  5. Se lasa o ora la cuptor, la foc potrivit, apoi se scoate, se orneaza cu feliile de rosii si cu restul de branza rusa.
  6. Se mai lasa la cuptor 5 minute.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de vinete  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.