Dovlecei cu smantana - Retete Culinare

Dovlecei cu smantana


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • o ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • o lingurita de faina
  • 100 g smantana
  • sare
  • zahar
  • o legatura de marar.
Pregatesti asa:
  1. Dovleceii se spala, se taie rondele, se sareaza si se prajesc pe ambele parti.
  2. Se scot apoi din tigaie si se lasa la scurs.
  3. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata si tocata marunt.
  4. Cand aceasta devine aurie, se adauga faina diluata in 100 ml apa si se lasa la fiert 10 minute.
  5. Dovleceii se pun apoi in acest sos, impreuna cu o lingurita de zahar.
  6. Se lasa pe foc 15-20 de minute, pana se leaga.
  7. La sfarsit se adauga smantana si mararul tocat marunt.
  8. Pofta buna!
Dovlecei cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei cu smantana  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.