Musaca de cartofi cu carne - Retete Culinare

Musaca de cartofi cu carne


Iti trebuie:
  • 2 kg cartofi
  • 500 g carne tocata
  • 2-3 cepe
  • 6 rosii de marime medie
  • 1 ardei capia verde
  • 100 g smantana
  • 500 ml ulei
  • o lingura de bulion
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata.
Pregatesti asa:
  1. Cartofii se decojesc, se spala si se taie rondele.
  2. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar rosiile decojite se taie cubulete.
  3. Cartofii se prajesc in ulei pe ambele parti.
  4. Separat, se face un amestec din carnea tocata, ceapa, rosii, bulion si verdeata tocata.
  5. Compozitia se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru, apoi se caleste in ulei, la foc mic, timp de 15 minute.
  6. Dupa aceea se ia de pe foc, se adauga ouale batute si se amesteca bine.
  7. Intr-un vas uns in prealabil cu ulei se aseaza alternativ straturi de cartofi si de pasta de carne, astfel incat la suprafata sa ramana un strat de cartofi.
  8. Se orneaza cu ardeiul capia taiat rondele si se lasa la cuptor pentru 15 minute.
  9. Dupa aceea se scoate, se lasa deoparte 10 minute si se taie in bucati.
  10. Musacaua se serveste cu smantana deasupra.
  11. Pofta buna!
Musaca de cartofi cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de cartofi cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de cartofi cu carne  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.