Miel la tava cu cartofi - Retete Culinare

Miel la tava cu cartofi


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg cartofi
  • 250 ml ulei
  • 4 rosii
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g costita afumata
  • 200 ml vin
  • 200 g smantana
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Carnea se miel se spala si se portioneaza, apoi se cresteaza cu un cutit si se impaneaza cu fasii de costita afumata si bucatele de usturoi.
  2. Cartofii se curata, se spala si se taie in patru, iar ceapa se face solzisori.
  3. Legumele se calesc 10 minute in ulei.
  4. Se sting cu 500 ml apa si se adauga putina sare, piper si cimbru.
  5. Se mai lasa 5 minute la foc potrivit.
  6. Carnea de miel se asaza intr-o tava impreuna cu garnitura de legume si cu rosiile taiate rondele.
  7. Se pune putin ulei, se asezoneaza cu vin si se adauga putin cimbru.
  8. Se lasa la cuptor 30 de minute, apoi se toarna deasupra smantana si se presara patrunjelul tocat.
  9. Pofta buna!
Miel la tava cu cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel la tava cu cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel la tava cu cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.