Bors de dovlecei - Retete Culinare

Bors de dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 2 cepe medii
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 4 rosii mari
  • 3 linguri de orez
  • 50 ml ulei
  • o legatura de leustean
  • bors
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Legumele se curata si se spala, apoi ceapa se toaca, ardeiul se taie cubulete, iar morcovul se da prin razatoare.
  2. Legumele se inabusa 5 minute intr-un amestec de apa si ulei.
  3. Dupa aceea se adauga rosiile decojite si maruntite si se stinge cu un litru de apa.
  4. Se mai lasa pe foc 15 minute, sa clocoteasca.
  5. Se pune apoi borsul, se adauga orezul si se sareaza dupa gust.
  6. Dupa ce fierbe orezul, se pune deasupra leusteanul tocat si se ia de pe foc.
  7. Pofta buna!
Bors de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de dovlecei  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.