Bors de praz - Retete Culinare

Bors de praz


Iti trebuie:
  • 1/2 kg praz
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 3-4 linguri de orez
  • 100 ml ulei (6-7 linguri)
  • sare
  • bors
  • leustean dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Se taie prazul in rondele de un centimetru latime, se caleste in ulei, dupa care se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul taiat cubulete.
  2. Amestecul de legume se inabusa 5 minute, apoi se toarna deasupra un litru de apa.
  3. Dupa ce aceasta da in clocot, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete.
  4. Se acreste cu bors, se mai lasa sa dea in clocot cateva minute, apoi se adauga orezul, sarea si leusteanul.
  5. Se mai lasa pe foc pana fierbe orezul.
  6. Pofta buna!
Bors de praz

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de praz  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.