Ciorba de fasole - Retete Culinare

Ciorba de fasole


Iti trebuie:
  • 160 g fasole uscata
  • 4 cepe mici
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 20 ml ulei
  • bors sau zeama de varza
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Se pune fasolea la fiert in apa rece si, dupa ce aceasta da de cateva ori in clocot, se scurge.
  2. Se clateste in cateva jeturi de apa rece, apoi se pune din nou la fiert. 
  3. Operatiunea se repeta de doua ori.
  4. In ultima apa de fiert se adauga ceapa tocata, morcovul dat prin razatoare si ardeiul taiat cubulete.
  5. Se sareaza usor.
  6. Dupa ce a fiert fasolea, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete.
  7. Se mai lasa 10 minute la fiert, apoi se acreste cu bors, zeama de varza murata sau suc de corcoduse verzi.
  8. La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu cimbru si piper si se adauga leusteanul tocat.
  9. Pofta buna!
Ciorba de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.