Ciorba de loboda - Retete Culinare

Ciorba de loboda


Iti trebuie:
  • 100 ml ulei
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 legaturi de loboda
  • 3 linguri de orez
  • 1 morcov
  • o legatura de leustean
  • bors
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.
  2. Se caleste 3 minute in putin ulei, impreuna cu morcovul dat prin razatoare.
  3. Se adauga apoi loboda spalata bine si taiata fasii.
  4. Se mai lasa pe foc 5 minute, apoi se stinge cu un litru si jumatate de apa.
  5. Cand aceasta incepe sa clocoteasca, sa sareaza dupa gust, se adauga orezul si se acreste cu bors.
  6. Se lasa pe foc pana cand fierbe orezul, apoi se da deoparte si se presara deasupra leusteanul tocat marunt.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de loboda "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de loboda  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.