Paste cu carne - Retete Culinare

Paste cu carne


Iti trebuie:
  • 200 g paste
  • 380 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar si patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Pastele se fierb in apa cu un praf de sare si putin ulei.
  2. Cand sunt gata se scurg, se clatesc in 2-3 randuri de apa rece.
  3. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar rosiile se decojesc si se taie cubulete.
  4. Se calesc in putin ulei, pana formeaza un sos gros.
  5. Se adauga carnea tocata si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
  6. Se stinge cu un pahar de apa si se lasa la fiert circa 20-30 de minute.
  7. La sfarsit se adauga verdeata tocata.
  8. Compozitia se toarna peste paste.
  9. Pofta buna!
Paste cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.