Pastrama de oaie - Retete Culinare

Pastrama de oaie


Iti trebuie:
  • carne de oaie
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • cimbru
  • alte condimente (dupa gust)
Pregatesti asa:
  1. Carnea se curata bine de grasime, se spala si se lasa o vreme la scurs.
  2. Dupa aceea se dezoseaza, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru s.a.
  3. Usturoiul se taie in doua, pe lung, si se foloseste la impanarea carnii.
  4. Aceasta se ruleaza, se leaga cu sfoara si se lasa trei zile intr-un vas, la rece, pentru a se imbiba cu aroma condimentelor.
  5. Dupa aceea se dezleaga, se scot bucatelele de usturoi, se agata carnea intr-un carlig si se mai lasa afara, la vant, inca 2-3 zile.
  6. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrama de oaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrama de oaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.