Ostropel de pui - Retete Culinare

Ostropel de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui
  • 800 ml supa de pui
  • 5 rosii
  • 100 ml ulei
  • 1-2 morcovi
  • o lingura de faina
  • 1-3 catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se fierbe puiul, dupa care se scoate si se portioneaza.
  2. Ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoare si rosiile taiate cubulete se calesc timp de 15 minute in ulei.
  3. Se adauga carnea si se inabusa in supa de pui.
  4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  5. Faina se dizolva in putina apa si se pune peste carne.
  6. Se piseaza usturoiul si, impreuna cu verdeata tocata marunt, se adauga in mancare cu 5 minute inainte de a se lua de pe foc.
  7. Pofta buna!
Ostropel de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ostropel de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ostropel de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.