Rata pe varza - Retete Culinare

Rata pe varza


Iti trebuie:
  • o rata
  • 5-6 linguri untura de rata
  • 2 kg varza dulce
  • 400 ml vin
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar verde dupa gust
Pregatesti asa:
  1. Pasarea curatata si spalata se freaca bine cu sare si cu untura de rata.
  2. Se lasa o ora sa se fragezeasca, apoi se rumeneste pe toate partile in untura.
  3. Se stropeste cu vin, se presara cimbru deasupra si se lasa la cuptor.
  4. Varza se toaca si se caleste in untura de rata, impreuna cu 200 ml vin.
  5. Se sareaza si se pune peste rata, lasandu-se la cuptor, acoperita cu un capac.
  6. Dupa ce carnea s-a patruns bine, se scoate din cuptor, se da jos varza de pe rata si se unge pasarea cu smantana, dupa care se baga din nou la cuptor, de data aceasta descoperita.
  7. Se lasa la foc iute pana se rumeneste.
  8. La sfarsit, se adauga mararul tocat.
  9. Pofta buna!
Rata pe varza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rata pe varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rata pe varza  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.