Rosii umplute cu carne - Retete Culinare

Rosii umplute cu carne


Iti trebuie:
  • 10-12 rosii mari
  • 2 linguri de ulei
  • 100 ml smantana
  • 500 g carne tocata
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • o ceapa mare
  • o lingura de marar tocat
  • sare
  • piper
  • cimbru (pentru umplutura)
Pentru sos iti trebuie:
  • 4-5 linguri de bulion
  • o lingurita de zahar
  • 200 ml apa
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se taie capacelele de la rosii, se curata de semintele si de pulpa din interior cu o lingurita si se pun la scurs.
  2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, adaugandu-se ulterior carnea si orezul.
  3. Mai tarziu se pune mararul tocat si se stinge cu 50 ml apa.
  4. Se adauga sare, piper si cimbru, impreuna cu oul batut.
  5. Se umplu apoi rosiile cu compozitia rezultata si se acopera cu capacele taiate anterior.
  6. Sosul se obtine dupa ce bulionul dizolvat in apa se fierbe 5 minute, dupa care se adauga vinul, putina sare si piper.
  7. Pentru a nu fi acru, in sos se pune si o lingurita de zahar.
  8. Se aseaza rosiile umplute intr-un vas, se toarna deasupra sosul si se pun la cuptor, unde se lasa, la foc mic, circa 45 de minute.
  9. Se servesc cu smantana.
  10. Pofta buna!
Rosii umplute cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu carne  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.