Pilaf de pasare - Retete Culinare

Pilaf de pasare


Iti trebuie:
  • 1 gaina de 2 kg
  • 400 g orez
  • o ceapa mare
  • 200 ml ulei
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • veegta
  • piper boabe
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Se ia o gaina fiarta (eventual ramasa de la supa de pasare) si se portioneaza.
  2. Orezul se spala, ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt, iar morcovul se da prin razatoare.
  3. Legumele se calesc in ulei incins.
  4. Dupa ce acestea se inmoaie, se adauga si orezul.
  5. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, amestecandu-se incontinuu, apoi se sting cu un litru de apa sau cu zeama de supa si se asezoneaza cu vegeta.
  6. Se lasa la foc mic, sa se umfle.
  7. Cand orezul este aproape fiert, se adauga cateva boabe de piper si patrunjelul tocat.
  8. Se ia de pe foc inainte sa se intareasca de tot, intrucat orezul mai creste putin si dupa aceea.
  9. Pofta buna!
Pilaf de pasare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf de pasare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf de pasare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.