Stufat de miel - Retete Culinare

Stufat de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 legaturi de usturoi verde
  • 4-5 linguri de ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • o legatura de patrunjel
  • 200 ml ulei
  • o lingura faina
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa si usturoiul se taie cam la 4-5 cm lungime, dupa care se calesc in ulei.
  2. Se taie carnea bucati si se pune in uleiul ramas de la legume.
  3. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa putin pe foc, sa se rumeneasca.
  4. Atunci cand este gata, se adauga un litru de apa si se lasa la foc mic circa 30 de minute.
  5. Se dizolva faina in putina apa si se pune peste carne, dupa care se adauga ceapa si usturoiul calite.
  6. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, apoi se adauga verdeata tocata.
  7. Pofta buna!
Stufat de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stufat de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Stufat de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.