Tocana de ciuperci cu smantana - Retete Culinare

Tocana de ciuperci cu smantana


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml smantana
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Ciupercile se curata, se spala si se taie marunt, dupa care se pun la calit in ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt.
  2. Cand legumele s-au inmuiat, se adauga verdeata tocata, se sareaza si se pipereaza.
  3. Se sting cu 200 ml apa si se lasa la fiert 10 minute.
  4. Faina se incorporeaza in smantana si se adauga cu 5 minute inainte sa se ia de pe foc.
  5. Pofta buna!
Tocana de ciuperci cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de ciuperci cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de ciuperci cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.