Tocana de rosii cu carne - Retete Culinare

Tocana de rosii cu carne


Iti trebuie:
  • 1 kg carne impanata
  • 2 linguri de untura
  • 5 cepe
  • 1 kg rosii coapte
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Se taie carnea bucati si se pune la prajit in untura.
  2. Cand se rumeneste, se adauga ceapa taiata solzisori.
  3. Dupa ce aceasta din urma s-a calit (a devenit aurie), se adauga 300 ml apa si se lasa la foc mic 15-20 de minute.
  4. Dupa ce bucatelele de carne se fragezesc, se adauga rosiile decojite si date prin razatoare, impreuna cu sarea, piperul si verdeata taiata marunt.
  5. Se lasa sa dea de 2-3 ori in clocot si se incorporeaza faina diluata in putina apa.
  6. Dupa 5 minute, tocana este gata.
  7. Pofta buna!
Tocana de rosii cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de rosii cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de rosii cu carne  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.