Tocanita de legume cu carne - Retete Culinare

Tocanita de legume cu carne


Iti trebuie:
  • 400 g carne de porc
  • 200 g organe (ficat, rinichi, inima)
  • 4 cepe mari
  • 2-3 bucati ardei gras
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 80 ml ulei sau grasime de porc
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Carnea si maruntaiele (mai putin ficatul, care ar innegri sosul) se spala, apoi se taie cubulete.
  2. Amestecul se prajeste numai pe jumatate, apoi se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras facut cubulete si morcovul dat prin razatoare.
  3. Se amesteca totul si se lasa 30 de minute la foc mic.
  4. Dupa aceea se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, impreuna cu ficatul maruntit.
  5. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa 20 de minute, la foc mic.
  6. Inainte sa se stinga focul, se presara deasupra patrunjelul tocat.
  7. Pofta buna!
Tocanita de legume cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de legume cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tocanita de legume cu carne" Tocanita de legume cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
RADU MARIA Nota: Retete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota Maxima Fara nota
E FOARTE GUSTOASA MERITA INCERCATA




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.