Tochitura de ficat de pasare - Retete Culinare

Tochitura de ficat de pasare


Iti trebuie:
  • 800 g ficat de pasare
  • 200 ml ulei
  • 2-3 cepe mari
  • 2 bucati ardei gras
  • 5-6 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar.
Pregatesti asa:
  1. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei.
  2. Dupa ce se rumenesc, se adauga ficatul.
  3. Cand acesta este pe jumatate patruns, se pun deasupra rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa 10 minute, la foc potrivit.
  4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, iar la sfarsit se asezoneaza cu usturoiul taiat marunt si cu mararul tocat.
  5. Tochitura se serveste cu mamaliguta calda.
  6. Pofta buna!
Tochitura de ficat de pasare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tochitura de ficat de pasare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tochitura de ficat de pasare" Tochitura de ficat de pasare - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
MARLENNA Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
bun, nu am ce comenta a iesit excelent si gustl este divin




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.