Cornulete cu marmelada - Retete Culinare

Cornulete cu marmelada


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 250 g zahar
  • 250 ml apa minerala
  • 2-3 linguri de margarina
  • 200 g marmelada
  • un praf de sare
  • diverse esente (lamaie, portocale, rom, dupa gust).
Pregatesti asa:
  1. Zaharul se dizolva in apa minerala, impreuna cu praful de sare si diversele esente.
  2. Ulterior se incorporeaza in compozitie faina si, progresiv, margarina.
  3. Se framanta bine, apoi se lasa 20 de minute la dospit.
  4. Din aluat se intinde o foaie subtire, care se taie in patrate potrivit de mari.
  5. In mijlocul fiecaruia dintre acestea se va pune cate o lingurita de marmelada, apoi patratele de aluat se vor rula in forma de semiluna.
  6. Cornuletele se pun intr-o tava unsa cu margarina si se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
  7. Pofta buna!
Cornulete cu marmelada

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu marmelada "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu marmelada - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.