Biscuiti pentru ceai - Retete Culinare

Biscuiti pentru ceai


Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g margarina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 linguri de ulei
  • un pahar de apa minerala.
Pregatesti asa:
  1. Se freaca margarina cu zaharul, prin miscari lente.
  2. Se adauga jumatate din cantitatea de faina si coaja rasa de lamaie.
  3. Dupa ce se amesteca bine, se incorporeaza si restul de faina.
  4. Aluatul astfel obtinut de framanta bine, apoi se lasa 10 minute sa se „odihneasca".
  5. Din coca se intinde o foaie cu grosimea de circa un centimetru, care se taie in formele dorite.
  6. Biscuitii necopti se ung cu apa minerala, dupa care se asaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu putina faina.
  7. Se lasa la cuptor, la foc potrivit, pana ce biscuitii se rumenesc, capatand o culoare aurie.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Biscuiti pentru ceai "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Biscuiti pentru ceai - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.