Vinete umplute - Retete Culinare

Vinete umplute


Iti trebuie:
  • 2 vinete de marime medie
  • o ceapa mare
  • 300 g carne
  • 100 ml ulei
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Vinetele se spala, se decojesc si se taie longitudinal.
  2. Cu o lingurita, se scobesc in interior jumatatile de vinete.
  3. Miezul astfel obtinut se toaca marunt, ceapa se curata si se marunteste, la fel ca rosiile decojite, iar morcovul se da   prin razatoare.
  4. Legumele se calesc in ulei impreuna cu carnea tocata.
  5. La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga verdeata tocata.
  6. Jumatatile de vinete se umplu cu aceasta compozitie, apoi se asaza intr-un vas uns in prealabil cu ulei si se garnisesc  cu cascavalul ras.
  7. Se lasa la cuptor, la foc mediu, circa 15 minute.
  8. Pofta buna!
Vinete umplute

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.