Varza a la Cluj - Retete Culinare

Varza a la Cluj


Iti trebuie:
  • 2 kg varza
  • 3 cepe mari
  • 300 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 4 oua
  • 3 linguri de bulion
  • 250 ml ulei
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Varza se toaca si se caleste.
  2. Separat, carnea tocata se prajeste in 100 ml de ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt.
  3. Se adauga apoi orezul bine spalat, sare si piper dupa gust, putin cimbru si 100 ml de apa.
  4. Se fierbe orezul pe jumatate, apoi se da la rece, amestecandu-se cu 2 oua si 2 linguri de bulion.
  5. Intr-un vas se asaza straturi alternative de varza si de pasta de carne, in asa fel incat ultimul strat sa fie de varza.
  6. Se lasa la cuptor 20 de minute, apoi se scoate si se toarna deasupra, cat mai uniform, ouale ramase, batute impreuna cu restul de bulion.
  7. Se mai lasa 5 minute la cuptor, dupa care se serveste cu smantana deasupra.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza a la Cluj "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza a la Cluj - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.