Mere coapte - Retete Culinare

Mere coapte


Iti trebuie:
  • 8 mere de marime medie
  • 8 linguri de zahar
  • o lingura de margarina
  • 3-4 linguri de fructe din dulceata.
Pregatesti asa:
  1. Merele se spala, se taie in doua si se curata de cotoarele cu seminte.
  2. Scobiturile ramase se umplu cu putina margarina, cate o lingura de zahar si cateva fructe din dulceata.
  3. Merele umplute se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
  4. Cand sunt gata se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar cat simt inca fierbinti.
  5. Pofta buna!
Mere coapte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mere coapte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Mere coapte" Mere coapte - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
morenna Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
buono,buono,buono,buono

 
mariana Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
super de gustos




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.