Clatite cu carne - Retete Culinare

Clatite cu carne


Iti trebuie:
  • 100 ml ulei
  • 500 g faina
  • 500 ml lapte
  • un praf de sare
  • 2 oua (pentru clatite)
  • 300 g carne
  • o ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • 1 morcov
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • putina verdeata (pentru umplutura).
Pregatesti asa:
  1. Se amesteca faina cu laptele, ouale si un praf de sare, pana se obtine o compozitie omogena.
  2. Se incinge o tigaie unsa cu putin ulei si se toarna in aceasta circa 50 g din acest aluat.
  3. Se intinde cu grija pe toata suprafata vasului si se prajeste pe ambele parti.
  4. Procedura se repeta pana la terminarea compozitiei.
  5. Separat, se da carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si cu morcovul.
  6. Amestecul se caleste circa 10 minute in ulei, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga verdeata
  7. (frunze de patrunjel, marar etc.) tocata marunt.
  8. Se toarna putina apa calduta deasupra (o jumatate de pahar) si se lasa pe foc pana scade.
  9. Foile de clatite se umplu cu acest amestec, apoi se ruleaza si se asaza intr-un vas uns in prealabil cu putin ulei.
  10. Se toarna deasupra smantana si se lasa 5 minute la cuptor, la foc potrivit.
  11. Pofta buna!
Clatite cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.