Gogosi cu branza - Retete Culinare

Gogosi cu branza


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 250 ml lapte dulce
  • 100 g margarina
  • 2 linguri de ulei
  • drojdie (o bucata de marimea unei nuci)
  • coaja rasa de lamaie
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Se lasa putina faina deoparte, restul punandu-se intr-un vas.
  2. Zaharul se dizolva in laptele caldut, iar drojdia in putina apa rece.
  3. Ambele lichide se toarna peste faina din vas, dupa care se adauga ouale, margarina, coaja de lamaie si un praf de sare.
  4. Se framanta bine, pana cand se incorporeaza toate componentele, apoi se adauga uleiul, se amesteca bine si se pune deasupra restul de faina.
  5. Aluatul se framanta din nou, pana incepe se umfle (sa formeze bule de aer), dupa care se lasa la crescut, intr-un vas acoperit.
  6. Cand a sporit destul, se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie gogosile cu marginea unui pahar.
  7. Branza se taie feliute (daca este telemea).
  8. Se asaza pe marginea fiecarui cerculet de aluat cate o bucatica de branza (o lingurita - daca este branza dulce), apoi se pliaza si se preseaza, ca un pliculet.
  9. Gogosile se prajesc in ulei incins.
  10. Pofta buna!
Gogosi cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.