Galuste cu prune - Retete Culinare

Galuste cu prune


Iti trebuie:
  • 500 g piure de cartofi rece
  • 200 g faina
  • 8 linguri de zahar pudra
  • 100 g pesmet
  • 200 g prune
  • 2 linguri de ulei.
Pregatesti asa:
  1. Piureul se framanta bine, impreuna cu 4 linguri de zahar si cu ouale.
  2. Ulterior se incorporeaza faina, obtinandu-se un aluat tare.
  3. Prunele se spala si se curata de samburi, rupandu-se in doua.
  4. Separat se caleste pesmetul 3-5 minute in ulei.
  5. Cand acesta se raceste, se adauga restul de zahar.
  6. Din aluatul cu cartofi se formeaza galustele.
  7. Acestea se desfac apoi in doua si se umplu cu cate o jumatate de pruna, dupa care se inchid la loc.
  8. Galustele se pun intr-un vas cu apa clocotita, impreuna cu un praf de sare, si se fierb pana incep sa pluteasca.
  9. Atunci se scot din apa si se tavalesc bine prin pesmet.
  10. Pofta buna!
Galuste cu prune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Galuste cu prune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Galuste cu prune" Galuste cu prune - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
aura Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
Ati uitat sa spuneti cite oua trebuie?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.