Placinta cu carne - Retete Culinare

Placinta cu carne


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 250 g margarina
  • sare
  • apa calduta cat cuprinde.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg carne de vitel tocata
  • 2 cepe
  • 100 g margarina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o legatura de marar.
Pregatesti asa:
  1. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine, ca pentru paine, apoi se lasa la crescut 30 de minute.
  2. Separat, se calesc in margarina topita ceapa taiata marunt si carnea tocata.
  3. Se adauga apoi putina apa si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru.
  4. Aluatul se imparte in trei parti egale, din care se intind, pe rand, trei foi.
  5. Cu prima se tapeteaza o tava unsa in prealabil cu putina margarina.
  6. Deasupra se intinde cat mai uniform jumatate din cantitatea de umplutura.
  7. Se acopera cu cea de-a doua foaie de aluat, apoi se pune restul de umplutura si se acopera bine cu cea de-a treia foaie, care se unge la suprafata cu putina margarina.
  8. Placinta se lasa la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.
  9. Pofta buna!
Placinta cu carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.