Prajitura cu frisca - Retete Culinare

Prajitura cu frisca


Pentru crema iti trebuie:
  • 1 litru de lapte
  • 8 oua
  • 1 pahar de zahar
Pentru blat iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de faina
  • 4 linguri de miez de nuca pisat
  • 2 linguri de stafide
  • o ceasca de frisca.
Pregatesti asa:
  1. Se prepara crema de zahar ars.
  2. Apoi se pregateste un blat de pandispan, dupa cum urmeaza: se bat spuma albusurile cu zaharul, iar galbenusurile se freaca, separat, cu uleiul.
  3. Se amesteca spuma de albusuri cu crema de galbenusuri si se incorporeaza in compozitie faina, miezul de nuca si stafidele.
  4. Dupa ce crema de zahar ars s-a „odihnit" 30 de minute, se toarna peste ea blatul de pandispan.
  5. Se pune la cuptor pentru inca 30 de minute, apoi se rastoarna pe un platou.
  6. Dupa ce se raceste, se orneaza cu frisca.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.