Tocanita aromata - Retete Culinare

Tocanita aromata


Iti trebuie:
  • 500 g carne slaba de porc
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 500 ml supa de vita
  • 500 ml vin alb sec
  • 1/2 varza murata
  • 1 lingura chimen
  • 2 cartofi
  • 2 foi de dafin
  • 1 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • piper
  • smantana.
Pregatesti asa:
  1. Portionezi carnea, o rumenesti pe toate partile in ulei, adaugi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit si continui calirea inca cinci minute, amestecand mereu sa nu se prinda.
  2. Adaugi varza tocata, spalata cu apa calda si stoarsa bine, si continui calirea, adaugand din cand in cand, alternativ, supa si vin.
  3. Potrivesti gustul cu sare si piper, adaugi foile de dafin, chimenul, boiaua de ardei, cartofii taiati cuburi si lasi totul sa fiarba, la foc mic, circa 30 de minute.
  4. La final, adaugi pasta de tomate, lasi cinci minute si opresti focul.
  5. Servesti mancarea calda cu mamaliguta si cu smantana, adaugate direct in farfurie.
  6. Pofta buna!
Tocanita aromata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita aromata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita aromata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.