Ciorba de vacuta - Retete Culinare

Ciorba de vacuta


Iti trebuie:
  • 600 g antricot de vita
  • 1 rasol de vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 100 g mazare boabe
  • un plic de bors pudra
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza.
  2. Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba la foc potrivit, circa o ora si jumatate.
  3. Cureti zarzavaturile, le tai cubulete, ceapa o tai marunt si adaugi totul in ciorba.
  4. Dupa 20 de minute, adaugi cartofii taiati cuburi si mazarea.
  5. Mai lasi 15 minute, pana cand cartofii sunt fierti.
  6. Pui borsul pudra si sare dupa gust si lasi sa mai dea in cateva clocote.
  7. Inchizi focul si presari leusteanul tocat.
  8. Pofta buna!
Ciorba de vacuta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de vacuta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de vacuta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.