Gogosele cu crema de vanilie - Retete Culinare

Gogosele cu crema de vanilie


Pentru gogosi iti trebuie:
  • 250 ml apa
  • 120 ml ulei
  • 300 g faina
  • 1 varf cutit sare
  • 4 oua.
Pentru crema iti trebuie:
  • 2 oua
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 6 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 500 ml lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • topping de ciocolata pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Pui apa cu uleiul si sarea la fiert pe foc mic.
  2. Atunci cand clocoteste adaugi faina si amesteci energic pana cand se incorporeaza si se desprinde de pe peretii vasului.
  3. Lasi sa se mai raceasca, dupa care adaugi ouale rand pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
  4. Iei cu lingurita din compozitie si pui in tava mici gramajoare.
  5. Le introduci in cuptor pentru 25 de minute.
  6. In primele 10 minute, focul trebuie sa fie mai iute si nu trebuie deschisa usa cuptorului.
  7. Pentru crema, amesteci cele doua oua cu zaharul, zaharul vanilat si praful de budinca, dupa care adaugi laptele si esenta de vanilie.
  8. Asezi pe foc, amestecand continuu, pana se ingroasa.
  9. Tai gogoselele si le umpli cu crema fierbinte.
  10. La final, le decorezi cu topping de ciocolata.
  11. Pofta buna!
Gogosele cu crema de vanilie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosele cu crema de vanilie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Gogosele cu crema de vanilie" Gogosele cu crema de vanilie - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
fifi Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
hehe boon




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.