Cuscus cu pui - Retete Culinare

Cuscus cu pui


Iti trebuie:
  • 2 pulpe de pui
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie mare decojita
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 castraveti murati in otet
  • 3 linguri suc de rosii
  • 125 g cuscus
  • putin ulei
  • boia
  • piper
  • sare
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.
  2. Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.
  3. Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.
  4. Tai ardeiul si ceapa bucati mici, castravetii rondele, rosia cubulete si le pui peste carnea din tigaie.
  5. Adaugi sucul de rosii, cimbru, sare, piper, dupa gust si lasi pe foc aproximativ 15 minute, pana se inmoaie ingredientele.
  6. Pui la fiert 250 ml apa cu un praf de sare si cand fiebre inchizi focul, torni cuscusul si lasi 10 minute pana se umfla.
  7. Il servesti alaturi de puiul cu legume.
  8. Pofta buna!
Cuscus cu pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cuscus cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cuscus cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.