Ciolan cu fasole - Retete Culinare

Ciolan cu fasole


Iti trebuie:
  • 4 ciolane afumate de porc, mai mici
  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion sau pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper boabe
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert ciolanele de porc in apa, pui piper boabe, 2 foi de dafin si sare, dupa gust.
  2. Le fierbi aproximativ o ora si jumatate.
  3. Intre timp, speli fasolea in cateva ape si o pui la fiert, la foc mic.
  4. In timpul fierberii, schimbi apa o data sau de doua ori.
  5. Toci ceapa marunt, razi morcovul si le calesti in putin ulei aproximativ 10 minute.
  6. Le rastorni in oala cu fasole si adaugi sare.
  7. Cand fasolea este aproape fiarta, faci un rantas din 2 linguri de faina prajita in putin ulei, adaugi bulionul sau pasta de tomate si putina boia de ardei dulce pentru culoare.
  8. Rastorni rantasul in oala cu fasole si mai dai in cateva clocote, pentru a se omogeniza compozitia.
  9. Servesti ciolanul impreuna cu fasolea si cu patrunjelul verde deasupra.
  10. Pofta buna!
Ciolan cu fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciolan cu fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciolan cu fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.