Sufleu de conopida - Retete Culinare

Sufleu de conopida


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 250 g conopida
  • 250 g broccoli
  • lapte cat cuprinde
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Desfaci conopida si broccoli in buchetele si le tii in apa cu sare 10 minute.
  2. Le pui la fiert in apa cu putina sare 5-10 minute.
  3. Scurgi de apa si lasi sa se raceasca.
  4. Rumenesti faina in uleiul incins, adaugi lapte, amestecand continuu, pana obtii un sos mai gros.
  5. Dai sa se raceasca, dupa care adaugi galbenusurile.
  6. Bati albusurile spuma tare si le incorporezi usor in sos, amestecand de jos in sus si condimentezi cu sare si piper.
  7. Ungi o tava termorezistenta cu unt si o tapetezi cu faina, torni jumatate din compozitia de ou, asezi broccoli si conopida taiate, iar peste ele torni compozitia ramasa.
  8. Introduci la cuptor circa 45 de minute, la foc mic, fara sa deschizi usa cuptorului.
  9. Pofta buna!
Sufleu de conopida

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de conopida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Sufleu de conopida" Sufleu de conopida - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
victoria Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
este excelenta daca pui langa ea si niste ficatei de pasare (inabusiti, nu prajiti).




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.