Strudel cu branza - Retete Culinare

Strudel cu branza


Iti trebuie:
  • 150 d taietei subtiri
  • 1 lingura unt moale
  • 1 lingurita de sare
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 200 g smantana
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 kg branza de vaci
  • 100 g stafide
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 4 foi placinta
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • zahar pudra pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi taieteii in apa cu sare, ii scurgi si ii amesteci cu o lingura de unt.
  2. Bati galbenusurile cu patru linguri de zahar si zaharul vanilat, adaugi smantana, branza de vaci, stafidele, coaja de lamaie si amidonul.
  3. Cand s-a omogenizat, adaugi taieteii.
  4. Bati albusurile spuma tare si restul de zahar si le incorporezi usor in amestecul cu taietei.
  5. Ungi tava cu ulei, presari pesmet, asezi doua foi de placinta unse cu ulei, torni si nivelezi amestecul cu taietei, acoperi cu celelalte doua foi unde si coci in cuptorul preincalzit circa 45 de minute.
  6. Pofta buna!
Strudel cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Strudel cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Strudel cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.