Gulas de porc - Retete Culinare

Gulas de porc


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de porc
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 250 ml smantana
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri boia dulce
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • sare
  • chimen
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o tai cubulete, iar ceapa o toci marunt.
  2. Calesti ceapa in ulei si adaugi carnea.
  3. Rumenesti aproximativ 5 minute.
  4. Adaugi boiaua amestecand usor, apa fierbinte cat sa acopere carnea, sare si chimen, dupa gust.
  5. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba, amestecand din cand in cand.
  6. Daca este nevoie, mai adaugi apa calda.
  7. Pui peste carne morcovii si cartofii taiati cubulete, amesteci faina cu smantana si torni sosul in cratita.
  8. Lasi sa fiarba 30 de minute si condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  9. Pofta buna!
Gulas de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulas de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Gulas de porc" Gulas de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Victoria Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Acum pregatesc, vom vedea ce va iesi :)




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.