Iahnie cu carnati - Retete Culinare

Iahnie cu carnati


Iti trebuie:
  • 500 g fasole alba
  • 300 g carnati afumati sau cabanos
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 100 g telina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi fasolea, inmuiata cu o seara inainte, in doua ape arunca, iar in cea de-a treia apa adaugi zarzavaturile intregi si foaia de dafin.
  2. Tai carnatii in bucati de 3 cm, ii crestezi in cruce la capete si ii prajesti intr-o tigaie cu putin ulei.
  3. Scoti zarzavaturile deoparte sau le toci si le lasi la fiert, in functie de preferinta.
  4. Adaugi pasta de tomate, potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa fiarba 2-3 minute.
  5. O servesti calda, garnisita cu carnatii prajiti si cu patrunjel verde.
  6. Pofta buna!
Iahnie cu carnatir

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie cu carnati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Iahnie cu carnati" Iahnie cu carnati - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
MARLENNA Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
cu adevatat papilele mele gustative s-au rasfatat cu aceasata excelenta mincare




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.