Rasol cu legume - Retete Culinare

Rasol cu legume


Iti trebuie:
  • 1 kg peste alb
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura otet
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lamaie
  • 100 g unt
  • sare
  • piper boabe
  • 1 fir de praz.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de intestine si de solzi, il speli, il pudrezi cu putina sare si il lasi la rece cam 20 de minute.
  2. Intre timp, cureti legumele si le fierbi intregi, in apa cu putina sare, piper boabe si foaia de dafin.
  3. Le scoti apoi deoparte, strecori zeama si o pui din nou la foc.
  4. Cand clocoteste, adaugi otetul, introduci pestele si il lasi sa fiarba 10 minute, apoi il scoti cu grija sa nu se sfarame si il asezi pe un platou.
  5. Separat, incalzesti untul intr-un vas aflat pe baie de aburi, il freci cu zeama de lamaie, dupa gust, si il torni peste pestele fierbinte.
  6. Servesti rasolul de peste garnisit cu zarzavatul taiat felii si cu rondele de praz verde.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rasol cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rasol cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.