Gogosi din dovlecel - Retete Culinare

Gogosi din dovlecel


Iti trebuie:
  • 300 g piure de dovleac
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 50 g zahar pudra amestecat cu scortisoara macinata
  • ulei pentru prajit.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci piureul de dovleac cu ouale batute usor, un praf de sare, praful de copt, scortisoara macinata, doua linguri de zahar, zeama de lamaia si faina turnata in ploaie.
  2. Iei cu lingura inmuiata in apa aluat si il torni gramajoare in uleiul bine incins.
  3. Le intorci pe ambele parti, pentru a se rumeni uniform, apoi le scoti pe prosoape absorbante.
  4. Presari gogosile fierbinti cu zahar pudra amestecat cu scortisoara macinata si le servesti imediat.
  5. Sunt bune si reci.
  6. Pofta buna!
Gogosi din dovlecel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi din dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi din dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.