Prajitura cu dovleac si rom - Retete Culinare

Prajitura cu dovleac si rom


Iti trebuie:
  • 1 kg miez de dovleac
  • 150 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 5 oua
  • 50 g nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • 250 ml lapte dulce
  • 2-3 linguri rom
  • 100 g migdale
  • zahar pudra pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Cureti dovleacul de coaja, il tai bucati si il fierbi in apa cu putina sare timp de 20 de minute, apoi il strecori si il lasi sa se scurga bine intr-o strecuratoare.
  2. Amesteci, intr-un castron mare, faina amestecata cu praful de copt, ouale batute, zaharul, romul, untul topit si laptele incalzit usor.
  3. Adaugi dovleacul facut piure, nuca si amesteci toate ingredientele pana se omogenizeaza.
  4. Jumatate din migdale le tai felii si le asezi pe fundul unei forme de tort unsa cu unt si tapetata cu faina.
  5. Torni compozitia si o introduci la cuptor pentru circa 50 de minute.
  6. O ornezi cu migdale, tai prajitura dupa ce se raceste complet, o presari cu zahar pudra si o servesti.
  7. Pofta buna!
Prajitura cu dovleac si rom

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu dovleac si rom "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu dovleac si rom - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.