Pilaf cu cascaval - Retete Culinare

Pilaf cu cascaval


Iti trebuie:
  • o ceasca orez
  • 3 cesti supa de legume
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tava se pune orezul in supa gata preparata, la fiert.
  2. Cand boabele de orez sunt aproape fierte, se adauga untul si se amesteca bine, pana se incorporeaza.
  3. In compozitia de mai sus, spre final, se adauga apoi si cascavalul.
  4. Se acopera tava si se infasoara bine, cat sa se umfle boabele de orez.
  5. Se aseaza pilaful in farfurie si se decoreaza dupa gust si imaginatie.
  6. Pofta buna!
Pilaf cu cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pilaf cu cascaval" Pilaf cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Cornelia Nota: Retete de Garnituri - Nota MaximaRetete de Garnituri - Nota MaximaRetete de Garnituri - Nota MaximaRetete de GarnituriRetete de Garnituri Fara nota
Cred că mai poate fi adăugat și morcov ras fiert, măsline și desigur verdeață tocată.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.