Rulouri de vinete si dovlecei la cuptor - Retete Culinare

Rulouri de vinete si dovlecei la cuptor


Iti trebuie:
  • o vanata mai mare
  • un dovlecel
  • 2 rosii uscate conservate in ulei
  • 500 g crema de branza
  • 2 galbenusuri
  • un catel de usturoi
  • o lingura otet din orez
  • o lingura ulei cu aroma de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 6-7 masline taiate felii.
Pregatesti asa:
  1. Mai intai se pragatesc legumele: se curata dovlecelul si vanata si se taie felii subtiri, le lung.
  2. Pe gratarul incins, se pun feliile de dovlecel si de vanata cat sa prinda culoare si sa se inmoaie putin.
  3. Se scot si se lasa sa se raceasca.
  4. Intre timp, se pregateste  umplutura.
  5. Crema de branza se amesteca cu galbenusurile, rosiile taiata cubulete, usturoiul tocat marunt, otetul si lingura de ulei si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se omogenizeaza compozitia.
  6. Feliile de dovlecel si de vanata se ung cu un strat subtire de crema, se pun cate 3-4 feliute de masline, apoi se ruleaza si se aseaza intr-o forma rotunda termorezistenta, unsa cu ulei.
  7. Rulourile se coc in cuptorul preincalzit, timp de 25 minute.
  8. Cand sunt gata, se orneaza cu rozmarin proaspat si se servesc cu restul de crema de branza.
  9. Pofta buna!
Rulouri de vinete si dovlecei la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de vinete si dovlecei la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de vinete si dovlecei la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.