Crap in sos rosu cu usturoi - Retete Culinare

Crap in sos rosu cu usturoi


Iti trebuie:
  • 1 crap potrivit, curatat
  • 500 ml bulion de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 30 g amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa
  • 2 linguri pesto rosso
  • o lingurita zahar
  • sare de mare
  • 4 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi, curatati si feliati
  • 250 g rosii cherry
Pregatesti asa:
  1. Se incinge cuptorul la 200 grade.
  2. Intre timp, se aseaza crapul intr-un vas termorezistent.
  3. Separat, intr-un vas se amesteca bulionul cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zaharul si sarea de mare, dupa gust.
  4. In burta pestelui se baga cativa catei de usturoi curatati, cateva felii de ardei grasi si cateva rosii cherry.
  5. Deasupra lui, se toarna compozitia cu bulion de rosii si se presara restul de usturoi, ardei si rosii.
  6. Tava cu pestele se da la cuptor timp de 30 de minute, pana cand carnea se rumeneste si sosul s-a ingrosat putin.
  7. Pofta buna!
Crap in sos rosu cu usturoi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap in sos rosu cu usturoi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap in sos rosu cu usturoi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.