Mancare armeneasca - Retete Culinare

Mancare armeneasca


Iti trebuie:
  • 10 cartofi cu coaja
  • 500 g ciuperci
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru verde si uscat
  • o legatura patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Se spala cartofii cu un burete si se pun sa fiarba in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, se scot din apa si se lasa sa se raceasca cateva minute.
  3. Se decojesc si se taie cubulete.
  4. Separat, se curata ciupercile, se spala in 3-4 ape si apoi se taie feliute.
  5. Se spala si se curata si ceapa, se taie solzisori si se caleste in uleiul incins in prealabil impreuna cu usturoiul tocat.
  6. Se adauga ciupercile si apa calduta.
  7. Se calesc la foc mic aproximativ 40 de minute si apoi se dau la rece.
  8. Cartofii taiati cubulete se rumenesc in putin ulei intr-o tigaie si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
  9. Ciupercile si cartofii se pun intr-o tava termorezistenta si se baga la cuptor.
  10. Dupa ce s-au rumenit, se scot din cuptor si se orneaza cu patrunjel proaspat.
  11. Pofta buna!
Mancare armeneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancare armeneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancare armeneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.